Artikelen geplaatst in " 112 "

  • Vechtpartij tijdens Halloween Fright Nights

    Vechtpartij tijdens Halloween Fright Nights

    Biddinghuizen – Tijdens de halloween Fright Nights in Walibi is afgelopen weekend een massale vechtpartij uitgebroken in de wachtrij van een achtbaan. Twee groepen bezoekers gingen met elkaar op de vuist over een gemaakte foto. Een bezoeker was het niet eens dat hij op de foto stond die een aantal dames..


  • Man overleden bij agrarisch bedrijfsongeval

    Man overleden bij agrarisch bedrijfsongeval

    Dronten – Op zaterdagmiddag is een man overleden na een bedrijfsongeval op een akker aan de Colijnweg tussen Dronten en Ketelhaven. De man was aan het werk op een rooimachine. Wat er precies is misgegaan kan de politie niet melden. Medewerkers van het agrarisch bedrijf hebben de man nog geprobeerd..


  • Nieuwe stakingen ambulancepersoneel

    Nieuwe stakingen ambulancepersoneel

    Flevoland – Het ambulancepersoneel van GGD Flevoland gaat komende week opnieuw staken. Vakbond FNV Zorg & Welzijn heeft dit afgelopen zondag aangekondigd. De ambulances zullen aankomende woensdag en vrijdag tussen twaalf en vier uur in de middag enkel voor spoedmeldingen de post verlaten. De reden voor de acties is het..


  • Snelle respons op vermiste jongen van 12

    Snelle respons op vermiste jongen van 12

    Dronten – Vandaag is er een burgernetmelding uitgegaan voor een vermiste jongen van 12. De melding naar de burgers om naar de jongen uit te kijken is om 19:25 verstuurd, maar al na 3 minuten werd er gemeld dat de jongen in goede gezondheid is aangetroffen. In de eerste berichten..  • Burgernet breidt uit met Burgernetmail

    Burgernet breidt uit met Burgernetmail

    Flevoland – Burgernet is vanaf afgelopen maandag uitgebreid met een mailsysteem. Het mailsysteem zal burgers informeren over onderwerpen zoals veiligheid in de wijk en andere veiligheidssituaties. Het idee achter de Burgernetmails is dat burgers een actieve bijdrage kunnen leveren aan veiligheid in de wijk. Een mail kan bijvoorbeeld bestaan uit..


  • Slachtoffer ongeluk Roodbeenweg overleden

    Slachtoffer ongeluk Roodbeenweg overleden

    Dronten – Gisteravond rond 17.30 uur vond er een ongeval plaats op de kruising met de Roodbeenweg en de Dronterweg. Een 64-jarige fietsster werd aangereden door een auto. De politie meldt dat zij later op de avond is overleden. De vrouw stak op de fiets de Dronterweg over, ze werd..


  • [Update] Grote brand aan Oldebroekerweg

    [Update] Grote brand aan Oldebroekerweg

    Biddinghuizen – De brandweer is even voor achten opgeroepen voor een grote brand aan de Oldebroekerweg. Al snel werd de brand opgeschaald naar een grip 1 situatie. Omdat er een onbekende hoeveelheid asbest is vrijgekomen en de rook richting Biddinghuizen staat wordt er op geroepen, via onder andere burgernet, om..


  • Brand bij AZC Dronten

    Brand bij AZC Dronten

    Dronten – De brandweer is rond half 1 uitgerukt voor een brand in een woning bij het AZC.   12:28:34 PRIO 1 : Azc Dronten Vossemeerdijk 40 Dronten 8251PN WONINGBRAND (IncGrp: 05) (tussenwoning) (Laagbouw) — P2000 Flevoland (@p2kflevoland) September 24, 2015


  • inbrekers aangehouden

    inbrekers aangehouden

    Dronten – In de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 september heeft de politie twee inbrekers aan De Vecht en Amstel aangehouden. Surveillerende agenten zagen die nacht dat twee mannen zich rond 02.15 uur verdacht ophielden bij een bedrijf aan De Vecht. Zij zagen een leeg voertuig staan met..


  • Brandweer rukt uit voor autobrand

    Brandweer rukt uit voor autobrand

    Dronten – De brandweer moest vanavond even na half 12 uitrukken voor een autobrand aan het Tussendek. De brandweer was vlot ter plekke en wist te voorkomen dat het vuur oversloeg naar andere auto’s, er zijn wel andere auto’s beschadigd door de hitte. De brand is ondertussen onder controle.  ..


  • Achtervolging eindigt in Dronten

    Achtervolging eindigt in Dronten

    Dronten – Eind deze middag werd Dronten opgeschrikt door een achtervolging waarbij meerdere politie auto’s bij betrokken waren. De achtervolging eindigde met een aanhouding in de buurt van het gangboord en de west. De aangehouden man bleek verdacht te zijn van het stelen van telefoons en portemonnees bij Walibi.  • Politie zoekt getuigen van inbraak

    Politie zoekt getuigen van inbraak

    Dronten – Afgelopen nacht is er bij Grand Cafe de Vide en bij de Bruna ingebroken. De verdachte(n) zijn nog niet aangehouden. Jeugd agent Brigitte van Zonderen vraagt op Facebook om mensen die meer informatie of die iets zien wat niet klopt contact op te nemen met de Politie.    


  • Drenkeling in scootmobiel

    Drenkeling in scootmobiel

    Swifterbant – Om 16:28 uur vandaag is er een persoon met scootmobiel door een ongeval ter water geraakt. Er is sprake van verdrinkingsgevaar, daarom zijn zowel brandweer, ambulance als politie opgeroepen. Het is nog niet duidelijk hoe het met het slachtoffer is.