Artikelen geplaatst in " Omroep "

  • SLOD vraagt faillissement aan

    SLOD vraagt faillissement aan

    Dronten – Op zondag 1 november heeft RTV8, de lokale omroep van Dronten, de zender uit de ether gehaald. Om 12.00 uur zijn alle uitzendingen stop gezet. Het bestuur gaat een faillissement verzoek indienen voor de Stichting Lokale Omroep Dronten. RTV8 zendt vanaf 19 februari 2012 met behulp van 25-30..



  • The Awkward Hour vervalt

    The Awkward Hour vervalt

    Dronten – Maandag 21 september zal er geen uitzending van The Awkward Hour zijn, dit wegens ziekte onder de presentatoren. Ze hopen volgende week terug te zijn om een spetterende uitzending voor u te verzorgen.



  • Vanavond geen Drontense Jukebox op RTV8

    Vanavond geen Drontense Jukebox op RTV8

    Dronten – Langzaam wordt het buiten al wat donkerder en natter. Bij de Drontense Jukebox zijn we de beroerdste niet, daarom heeft Mike zich direct opgeofferd om als 1 van de eerste een herfstgriepje te vangen. Om de rest van de DJ’s te beschermen (wie weet wat er in die plopkappen..



  • RTV8 live vanaf de Meerpaaldagen

    RTV8 live vanaf de Meerpaaldagen

    Dronten – RTV8 gaat tijdens de Meerpaaldagen 2015 live verslag doen van de activiteiten gedurende het Meerpaaldagenweekend. Thuisblijvers kunnen dit jaar via radio en internet op donderdag, vrijdag en zaterdag meegenieten van het evenement. Overdag maken de verslaggevers van RTV8 reportages van de activiteiten georganiseerd in het centrum van Dronten,..



  • Zomerstop Weekendbreak tot 5 september

    Zomerstop Weekendbreak tot 5 september

    Dronten – De heren van het radioprogramma Weekendbreak zijn toe aan een welverdiende vakantie. Vanavond is de laatste uitzending voordat ze met hun zomerstop beginnen. Erik, Dennis en Niels zijn op 5 september weer helemaal bijgekomen en weer te beluisteren via 107.4FM of via onze website.


  • LekkerLive gaat met vakantie

    LekkerLive gaat met vakantie

    Dronten – Vanavond is er nog een reguliere uitzending van Lekkerlive, daarna gaan Vincent, René en vriend van de show Bart met een welverdiende vakantie. DJ Non-Stop zal de komende 4 weken de vervanging van het programma op zich nemen. Vanaf donderdagavond 15 augustus staat het team van LekkerLive weer..


  • Laatste Reuring! voor zomerstop

    Laatste Reuring! voor zomerstop

    Dronten – Vanaf 19.00uur zal de laatste Reuring! voor de zomerstop te horen zijn! Ruben gaat twee weken heerlijk vertoeven in Turkije, waar het trouwens niet warmer is dan in Nederland. Vanaf 24 juli is Ruben weer aanwezig en brengt hij lokaal nieuws, de plugplaat en meer!


  • Drontense Jukebox gaat met zomerstop

    Drontense Jukebox gaat met zomerstop

    Dronten – De radioshow Drontense Jukebox, iedere maandag tussen 19:00 en 21:00 uur, heeft vanavond haar laatste uitzending voor de Zomerstop. In verband met vakanties en andere zomerse bezigheden zullen Mike en Jennifer vanaf 17 augustus 2015 weer live de zender op gaan.




  • Dancecrew8 zoekt talent

    Dancecrew8 zoekt talent

    Dronten – Voor de nieuwe start van het radioprogramma Dancecrew8 zijn Yurre en Leroy op zoek naar DJ’s die hun kunsten live op de radio willen vertonen. Dancecrew8 brengt elke vrijdagavond de nieuwste en vetste elektronische muziek. Ben of ken jij die DJ die de beste mixtapes maakt? Stuur dan..