De Drontense Jukebox

De Drontense Jukebox

 

U vraagt, wij draaien. De Drontense Jukebox, maandagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur, is hét requestprogramma van RTV8. Jennifer en Marleen leuken jouw maandagavond op met items zoals ‘1001 songs die je moet hebben geluisterd voordat je doodgaat’, ‘De Levensvraag’ en natuurlijk… iedere week het vervolg van de spannendste radiosoap van Dronten! Verzoekje indienen? Neem contact met de dames op via de onderstaande kanalen:

@RTV8Jukebox
Drontense-Jukebox
 jukebox@www.rtv8.nl
Laatste uitzending terugluisteren?
Update Required
To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.

De Drontense Jukebox 1
Update Required
To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.

De Drontense Jukebox 2

Laatste nieuws over De Drontense Jukebox:

 

Vanavond geen Drontense Jukebox op RTV8

Dronten – Langzaam wordt het buiten al wat donkerder en natter. Bij de Drontense Jukebox zijn we de beroerdste niet, daarom heeft Mike zich direct opgeofferd om als 1 van de eerste een herfstgriepje te vangen. Om de rest van de DJ’s te beschermen (wie weet wat er in die plopkappen en in de mengtafel blijft hangen) wordt er vanavond dus geen Drontense Jukebox gemaakt.

De Radiospits en Akward Hour zijn er wel gewoon, dus er is geen reden om niet op RTV8 af te stemmen. Volgende week Zijn Mike en Jennifer weer gewoon op de zender.

 


Geen Drontense Jukebox door ziekte

Dronten – Het radioprogramma de ‘Drontense Jukebox’ komt vanavond te vervallen. Jennifer en Mike liggen allebei ziek op bed.

Het team van RTV8 hoopt dat ze er snel weer bovenop zijn.


Vanavond geen Drontense Jukebox

Dronten – Door omstandigheden is er vanavond helaas geen Drontense Jukebox. Volgende week om 19:00 uur zijn Mike en Jennifer er gewoon weer. Tussen 19:00 uur en 21:00 vanavond is er non-stop muziek te horen.


Vanavond geen Drontense Jukebox

Dronten – Door omstandigheden is er vanavond geen Drontense Jukebox. Volgende week om 19:00 uur zijn Mike en Jennifer er gewoon weer.


Vernieuwde programmering op RTV8

Dronten – RTV8 heeft zijn radio programmering vernieuwd. Vanaf 1 oktober is het programma LekkerLive! op donderdagavond tussen 20:00 & 22:00 uur te beluisteren. René en Vincent draaien de lekkerste live muziek.

Helaas moest Stan wegens zijn opleiding stoppen met De Avondshow, maar wees gerust, want de dames van de Drontense Jukebox vonden het geen probleem om te verhuizen. Daardoor zijn Jennifer en Marleen voortaan te beluisteren op maandag avond tussen 19:00 & 21:00. Ook hebben ze flink aan het programma gesleuteld. Dus het programma is compleet vernieuwd.


Older Entries »