De Schlagerparade

De Schlagerparade

Schlagerparade

Zing op de dinsdagavond mee met De Schlagerparade! Ineke is dol op haar favoriete vakantieland en is regelmatig over de grens te vinden. De kinderen kregen vroeger de Duitse muziek al met de paplepel ingegoten. Nu het kroost het nest heeft verlaten is ze iedere dinsdagavond van 21.00 tot 22.00 uur op de radio te horen om haar liefde voor de Schlagermuziek met jullie te delen.

@schlagerparade_
rtv8Schlagerparade
schlagerparade@www.rtv8.nl
Laatste uitzending terugluisteren?
Update Required
To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.

Schlagerparade uur 1

 

Laatste nieuws over De Schlagerparade:

 

Vanavond geen Schlagerparade

Vanavond gaat de Schlagerparade helaas niet door. Onze Ineke ligt ziek op bed.


Schlagerparade koopt nieuwe muziek in

Dronten – De komende 3 weken kunt u helaas niet genieten van de Schlagerparade, omdat presentatrice Ineke druk aan het inkopen is.

Zoals ieder jaar gaat is onze DJ 3 weken op vakantie en kan hierdoor haar programma op de dinsdag avond niet presenteren. Deze vakantie is in Oostenrijk, dus ondanks het gemis zal het programma hierna weer spetteren van de nieuwe muziek. Deze wordt daar namelijk vers ingekocht, 30 juni 2015 is de Schlagerparade tussen 21:00 en 22:00 uur weer te horen op RTV8.


Vanavond geen Schlagerparade

Dronten – De Schlagerparade komt vanavond te vervallen. Ineke is helaas geveld door een oorontsteking.


Geen Schlagerparade vanavond

Dronten – Vanavond zal er geen Schlagerparade te horen zijn, Ineke hoopt Dronten volgende week wel te kunnen laten genieten van de beste schlagers!


Programmering op dinsdag 15 juli vervallen

Dronten – In verband met de zomerperiode zullen er vanavond geen uitzendingen zijn van ‘Rock the Night’ en ‘Schlagerparade’. U kunt van 19:00 tot 22:00 uur luisteren naar non stop muziek.