Medewerkers

Medewerkers

Het team van RTV8 is een jong en enthousiast team. De onderstaande mensen zorgen ervoor dat je dagelijks je portie informatie, cultuur en educatie tot je krijgt via radio, TV en internet.
Wil je ook mee doen? We zoeken altijd mensen! Meld je HIER aan.

Bestuur

Gerwin van der Kamp
Voorzitter
Naast secretaris is Gerwin ook onze Technische helpdesk binnen de omroep. Hij is er al sinds de geboorte van de omroep bij.
Charlotte Bouwman
Penningmeester
Sinds 2015 versterkt zij ons bestuur.

Programmamakers

Ruben Lijzenga
Presentator 'Reuring'
Ruben was samen met zijn toenmalige radiocollega Charon de eerste RTV8 DJ die de zender op ging in 2012. Hierna heeft hij het nieuws, sport en actualiteiten programma NSA gepresenteerd, maar is nu weer terug naar zijn basis met Reuring op de vrijdagavond.
Erik Hartgring
Presentator 'Weekendbreak'
Samen met zijn twee partners in crime, Dennis en Niels, presenteert iedere zaterdag het entertainment programma Weekendbreak. Dit doen zij al sinds 2012.
Niels de Jongh
Presentator 'Weekendbreak'
Samen met zijn Erik en Dennis, presenteert hij iedere zaterdag het entertainment programma Weekendbreak. Dit doen zij al sinds 2012.
Dennis Gussenhoven
Presentator 'Weekendbreak' en 'Rebelicious'
Samen met zijn Erik en Niels, presenteert hij iedere zaterdag het entertainment programma Weekendbreak. Dit doen zij al sinds 2012. Op de woensdag gaan de heupen los als hij met Rosanne of Yvonne het R&B programma Rebelicious presenteert.
Rosanne Schreuders
Presentator 'Rebelicious'
Samen met Yvonne wisselt zij de co-presentatie van Rebelicious met Dennis af. Dit is het R&B programma op de woensdagavond.
Yvonne Wijbenga
Presentator 'Rebelicious'
Samen met Rosanne wisselt zij de co-presentatie van Rebelicious met Dennis af. Dit is het R&B programma op de woensdagavond.
Jennifer Sauer
Presentator 'Drontense Jukebox'
In 2012 begon zij samen met radiocollega Marleen met het thema programma De Dertien. Dit werd in de loop van de tijd gevormd naar de Drontense Jukebox. En sinds 2015 heeft Marleen haar microfoon neergelegd en is Mike haar iedere maandag komen versterken.
Mike Sauer
Presentator 'Drontense Jukebox'
In 2015 is hij ons DJ-team komen versterken en presenteert hij samen met Jennifer op de maandagavond de Drontense Jukebox. Hij zorgt daar onder andere voor het nieuws en nuttige weetjes.
Niels Krikke
Presentator 'Awkward Hour'
Samen met Jonathan maakt hij sinds 2014 radio. Zij begonnen met een programma met film thema. Nu zijn ze iedere maandag te horen met The Awkward Hour.
Jonathan Versluis
Presentator 'Awkward hour'
Samen met Niels maakt hij sinds 2014 radio. Zij begonnen met een programma met film thema. Nu zijn ze iedere maandag te horen met The Awkward Hour.
Vincent Krap
Presentator 'Lekker Live'
Sinds 2014 maakt hij samen met René het programma Lekker Live, hierin draaien zij enkel en alleen live tracks. Dit programma is iedere donderdag te beluisteren.
René Pol
Presentator 'Lekker Live'
Sinds 2014 maakt hij samen met Vincent het programma Lekker Live, hierin draaien zij enkel en alleen live tracks. Dit programma is iedere donderdag te beluisteren.
Bart Kromwijk
Presentator 'Radiospits'
Dit is ons jongste radiotalent met zijn eigen programma op de maandagavond. Al sinds 2014 versterkt hij ons DJ-team.

Redactie

Ruben Lijzenga
Redactie lid (sport)
Ruben is naast algemeen redactie lid ook onze man voor al het nieuws rondom sport. Gaat RTV8 buiten de deur, dan neemt hij graag zijn camera mee.
Jennifer Sauer
Redactie lid
Wekelijks helpt zij om al het nieuws dat binnen komt op de website te plaatsen. Wanneer het kan maakt ze graag foto's voor RTV8 en neemt bij onze externe uitzendingen de productie leiding op zich.
Lonneke Reinsma
Redactie lid (evenementenkalender)
Zij zorgt er wekelijks voor dat iedere Drontenaar weet wat er in de gemeente te doen is, hiervoor houdt zij de evenementenkalender bij.
Wesley van Tol
Redactie lid (verdieping)
Wesley schrijft wekelijks een uitgebreide column over Dronten. De onderwerpen zijn zeer divers, maar je weet zeker dat je de verdieping in gaat. Met dit redactie lid kom je meer te weten over de gemeente Dronten.
Ineke Sauer
Redactie lid
Wekelijks helpt zij om al het nieuws dat binnen komt op de website te plaatsen. Met externe uitzendingen, zoals op de Meerpaaldagen is zij ook altijd van de partij.
Femke Broekhuijsen
Redactie lid
Femke ondersteund de redactie waar zij kan. Een telefoontje of even ergens langs om de bronnen te verifieren doet zij graag voor RTV8.
Niels Krikke
Redactie lid
Tussen zijn drukke studentenleven door probeert Niels de redactie te helpen waar hij kan. Als het gaat om berichten plaatsen of helpen met een externe uitzending. Als hij een momentje heeft is hij van de partij.