Kindertimmerclub Swifterbant kijkt terug op mooi seizoen

40-jarig jubileum
De Kindertimmerclub bestaat al zo’n 40 jaar in Swifterbant. De club is groot geworden door mond-op-mondreclame. ‘De activiteit is ooit begonnen in de oude soos,’ vertelt Koops. Sinds 1978 is de Kindertimmerclub gehuisvest in De Steiger, dat is al 34 jaar. Lammert Koops begint in september zelf aan zijn 22e seizoen als leermeester.

Winteractiviteit
Het timmerseizoen begint altijd eind september – als de scholen weer opgestart zijn – en wordt ieder jaar eind april afgerond. ‘Dan begint het zomerseizoen en gaat het zwembad gaat weer open. Als het zwembad weer dichtgaat, is de Kindertimmerclub weer geopend voor het winterseizoen. We wensen de kinderen in de tussentijd een goed zwemseizoen en veel zonnige dagen!’

Het nieuwe seizoen start op 19 september 2012. De Kindertimmerclub is op iedere woensdag van 14.00 tot 16.00 uur geopend. Dan zijn kinderen van 6 tot 12 jaar welkom om een timmerwerk te komen maken. De entree per middag is € 1,- inclusief ranja en materiaal.

Meer info

Neem voor meer informatie contact op met Jeugd- & Jongerenwerker Maroeska den Breejen van De Meerpaal via 0321 388 722 (woe, do, vr).