Gratis sporten met de Sport in Dronten Strippenkaart

Dronten – Vanaf maandag 14 september 2015 krijgt iedereen vanaf 13 jaar beschikking over De Strippenkaart van Sport in Dronten. Met de vier strippen op de kaart kan tot vier keer gratis worden gesport bij één, of meerdere aangesloten sportaanbieders.

Inmiddels hebben 34 sportaanbieders zich aangesloten bij de strippenkaart. Veel keus voor de gebruikers, want met vier strippen kan iemand vier verschillende sporten uitproberen maar bijvoorbeeld ook drie keer eenzelfde sport en nog één andere. De strippenkaart is geldig tot en met augustus 2016.

In week 40 krijgt ieder huishouden een strippenkaart toegestuurd samen met de folderpost. Ook is er een digitale versie te verkrijgen via de website en liggen er exemplaren in de wachtruimte van het gemeentehuis. De digitale versie kan uitgeprint worden voor gebruik. De strippenkaart is vanaf 14 september te gebruiken bij alle aangesloten sportaanbieders.

Het doel van de strippenkaart is simpel: op een heel laagdrempelige manier mensen laten sporten. Bij de meeste sportverenigingen kan iemand vaak al een aantal keer gratis meedoen. De strippenkaart is bedoeld als een concreet hulpmiddel om de stap naar een sportvereniging makkelijker te maken.

Voor sportaanbieders blijft de inschrijving gedurende de hele periode open. Sportaanbieders die nog niet zijn aangesloten kunnen dat dan alsnog doen door contact op te nemen via rolf@sportindronten.nl.