BAS wint van Veensche Boys

Het is de voetballers uit Biddinghuizen gelukt om de negatieve spiraal te doorbreken. Na vier wedstrijden zonder winst bleek BAS afgelopen zaterdag met 3-2 te sterk voor Veensche Boys. Niets is onmogelijk, moeten de Biddinghuizenaren gedacht hebben. Waar Ajax het grote Barcelona versloeg, versloeg BAS de koploper, waar alleen asv Dronten en VIOS Vaassen eerder een punt wisten te pakken.

BAS was de onderliggende ploeg, maar kon doelpunten van Veensche Boys voorkomen. Zonder scoren ging men de rust in. Na de rust kwamen Veensche Boys vroeg op kop door een benutte strafschop, maar al rap kwam BAS langszij doordat Stefan Tolhoek, de aanvoerder, ook een strafschop benutte. In de uiterste slotfase, bij een stand van 2-2 werd Leroy Staring door de keeper ten val gebracht. Dat resulteerde in een rode kaart voor de goalie en een strafschop. Wederom wist Stefan Tolhoek deze te benutten. BAS staat nu vierde en speelt aanstaande zaterdag in Wageningen bij SKV.