BAS pakt winst in Wageningen

In aanloop naar de derby tegen asv Dronten aanstaande zaterdag heeft BAS goede zaken gedaan. De Biddinghuizenaren wistten met 1-2 te winnen van SKV in Wageningen. Het was alles behalve een makkelijke middag. BAS wist weinig kansen te creëren en kwam voor rust met 1-0 achter.

Na de rust wist Danny Mol de gelijkmaker op zijn naam te schrijven, maar het was Bas Suidgeest die werd bekroond tot matchwinner. De centrale verdediger wist met zijn hoofd te scoren. In de slotfase ging SKV op zoek naar een punt, maar het doel werd niet gevonden. Eindstand: 1-2

De eerste seizoenshelft ziet er bijna op, als debutant staat BAS op de derde plaats. Om de kroon op de eerste seizoenshelft te zetten dient men aanstaande zaterdag te winnen van asv Dronten, vooralsnog begint de wedstrijd om 18:00 uur in Biddinghuizen.