ASV Dronten wint laatste wedstrijd op ‘gras’

ASV Dronten heeft op overtuigende wijze afscheid genomen van het ‘gras’ op het hoofdveld. IJVV uit IJsselmuiden werd met 8-0 verslagen. De eerste helft begon met een goede kans voor IJVV-spits Robin Kalter. Kansen waren er over en weer, maar geen van beide ploegen wisten deze te benutten. Tot vlak voor rust toen Jeffrey van den Brakel wist te scoren. Door Jeroen van der Meer werd het zelfs 3-0.

Met de comfortabele voorsprong betraden de spelers het veld. Van der Meer maakte wederom een hattrick door een strafschop te verzilveren. In de laatste 5 minuten bouwde ASV Dronten de score op naar 8-0, hierdoor staat men nu op de vierde plaats in de poule. Nu is het afwachten of de Drontenaren ook op kunstgras goed uit de voeten kunnen.