asv Dronten weet niet te winnen van KHC

Omdat het gras van het hoofdveld is verdwenen, (dit wordt vervangen door kunstgras) vond de derby tussen Dronten en Kampen plaats op veld 2. Asv Dronten begon sterk aan de wedstrijd maar wist geen potten te breken. Weinig kansen over en weer, de Drontenaren weten een vrije trap niet te benutten. Vrijwel uit het niets komen de Kampenaren op voorsprong, de doelman kwam ver uit zijn doel en Jeffrey van der Vlist wist KHC relatief simpel op voorsprong te brengen. Asv Dronten is vlak voor rust de betere ploeg maar wist niet tot scoren te komen.

Met een 0-1 achterstand betraden de spelers het veld voor het tweede bedrijf. Wederom krijgen beide ploegen de nodige kansen en weten de Kampenaren in de 65e minuut te scoren. Asv Dronten doet niet veel onder voor KHC maar weet de kansen niet te benutten. Volgende week wacht de derby tegen BAS in Biddinghuizen.