asv Dronten verliest onnodig van koploper

Dronten – Het is de voetballers van asv Dronten niet gelukt om punten te pakken tegen de koploper, DOS’37 uit Vriezenveen. De Drontenaren begonnen sterk aan de wedstrijd, maar keken na één counter in de zevende minuut al tegen een achterstand aan. Na 45 minuten stond asv Dronten al met 3-0 achter.

Na rust werd het 3-1 door een eigen doelpunt. Asv Dronten kwam uiteindelijk niet verder dan 3-2. Een supporter van de club liet aan RTV8 weten dat asv Dronten de gehele wedstrijd de bovenliggende partij was, maar de kansen niet wist te verzilveren. DOS ’37 was scherper in het afmaken en is nog steeds lijstaanvoerder in de Eerste Klasse D.

Door het puntverlies staan de Drontenaren nog op een negende plaats, aanstaande zaterdag ontvangt men FC Zutphen op eigen veld. De Zutphenaren staan voorlaatste.