Zanger uit Dronten tekent platencontract

Dronten – Berjan Welink, (gospel)Nederlandstalige zanger uit Dronten heeft zijn handtekening gezet onder een exclusief platencontract met IP Records. Na een periode van groei en ontwikkeling slaat Berjan het pad in naar zijn debuut album wat in 2016 wordt verwacht.

Na succesvolle optredens in voorprogramma’s van Gerald Troost, Martin Brand en Half a Mile is het tijd om te werken aan zijn debuutalbum. De eerste single van dit album komt 27 november uit. Het liedje heet ‘Onderweg’ Er zullen nog zeker twee extra singles komen alvorens het album wordt uitgebracht.

“Berjan werkt al drie jaar toe naar dit moment” aldus Gert Vinke directeur van IP Records. “De groei die Berjan laat zien en het enthousiaste publiek bij ieder optreden geeft vel vertrouwen voor de toekomst. Er is vraag naar herkenbare Nederlandstalige liedjes zoals Berjan Welink ze brengt”

Berjan Welink wordt vaak gezien als gospelzanger, maar eigenlijk maakt hij gewoon muziek voor iedereen. Dat zijn christelijke overtuiging hierin doorklinkt noemt hij niet meer dan logisch.

Berjan Welink is te volgen via Facebook en op zijn website.