VVB zoekt winkelcoördinator voor Wereldwinkel

Dronten – De Vrijwilligers Vacaturebank (VVB) is op zoek naar een ‘Winkelcoördinator m/v’ voor de Wereldwinkel in Dronten. De winkelcoördinator is het aanspreekpunt voor alle vrijwilligers. De werkzaamheden zijn onder andere coördineren van alle winkelactiviteiten, zorgdragen voor een goede onderlinge communicatie en het verwerken van post, e-mail en facturen. Je neemt in overleg deel aan diverse taakgroepen. Er is een kleine financiële vergoeding. De tijdsbelasting is ongeveer 8 tot 12 uur per week. Het kan ook een duobaan worden, dan is de tijdsbelasting 6 tot 9 uur per persoon.

Voor dezelfde organisatie zoekt de VVB een ‘Boekhouder m/v’. Het gaat hierbij om administreren van alle financiële items en deze verwerken in de boekhouding. Dit kost ongeveer 2 uur per week. De vrijwilliger zorgt voor een adequate boekhouding, werkt samen met de penningmeester en geeft adviezen over de administratieve organisatie.

Voor vragen is de VVB bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur via 0321 388 710, of info.vvb@meerpaal.nl