• Home »
  • Regio »
  • Verkeershinder A6 tussen Lelystad-Noord en Swifterbant richting Emmeloord

Verkeershinder A6 tussen Lelystad-Noord en Swifterbant richting Emmeloord

Foto: Bart Kromwijk

Flevoland – Rijkswaterstaat voert van vrijdag 4 september 22.00 uur tot zaterdag 5 september 05.00 uur reparatiewerkzaamheden uit aan het asfalt van de A6 tussen Lelystad-Noord en Swifterbant. Tijdens deze werkzaamheden is de A6 volledig afgesloten tussen Lelystad-Noord (11) en Swifterbant (12) voor verkeer in de richting van Emmeloord. Ook de oprit Lelystad-Noord (11) in de richting van Emmeloord is afgesloten.

Verkeer wordt omgeleid via afrit Lelystad-Noord (11), de N307 richting Dronten en de N711 (Dronterringweg) om bij oprit Swifterbant de A6 weer op de gaan. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met een extra reistijd van ongeveer 10 minuten.

Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld.

Wilt u via uw smartphone op de hoogte blijven van (geplande) wegwerkzaamheden op uw routes? Dat kan met de van A naar Beter app voor iPhone, iPad, iPod touch en Android! De app is gratis te downloaden in de App Store of in de Google Play Store. Informatie is ook verkrijgbaar via het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat 0800-8002 en op www.vananaarbeter.nl.