Thuis bij Ellen ten Damme

Deze foto's mogen alleen gebruikt worden in combinatie met artikelen over de show "Thuis bij Ellen" Dit beeld is niet rechtenvrij

Dronten – Zin in een vrolijke happening in de intiemst mogelijke setting? Ellen ten Damme gaat helemaal los haar publiek? Een voorstelling vol persoonlijke ontboezemingen en boude uitspraken. Huiveringwekkend, ontroerend, verrassend en gek. Maar vooral boordevol humor, zoals het echte leven is. De voorstelling is op 30 september te zien in de Meerpaal

 

Alles kan bij ten Damme als ze eenmaal thuis is. Thuis op haar woonboot Villa Kakelbont , waar ook haar brutale huisdier Arie de ekster woont. Inmiddels is Arie beroemder dan onze diva zelf, in de volksmond wordt hij ook wel Arie de nep-kanarie genoemd.

Als een muzikale en zingende Pippi Langkous in haar eigen one-roman show neemt ze het publiek mee langs hoogtepunten en diepe afgronden uit haar leven. Slaapkamergeheimen zijn vanaf nu niet meer geheim. Wie weet zit u aan het einde van de avond wel samen met Ellen op de bank!

Kaarten voor de voorstelling kunt u reserveren via 0321-388770 of via de website van De Meerpaal. Langskomen kan natuurlijk ook.