Op Dreef festival in Biddinhuizen

Biddinghuizen – Op zaterdag 5 September wordt het “Op Dreef muziek festival” georganiseerd in het centrum van Biddinghuizen. Het centrum wordt omgetoverd tot 1 groot feest terrein. De gehele dag zullen er diverse activiteiten plaatsvinden op verschillende locatie’s. Op het evenementen terrein vind het Op dreef muziek-festival plaats. Tijdens dit festival zullen diverse optredens plaatsvinden van bekende maar ook iets minder bekende artiesten/dj’s en piratenkoren. Tijdens het festival zullen er ook 2 Biddinghuizer kampioenschappen gehouden worden. Op de poster is te zien wie er allemaal komen optreden.

Wegens de veiligheid is er in overleg met de gemeente besloten een aantal wegen af te sluiten tijdens het evenement. Stichting de Ijsvogel meld op Facebook hierover het volgende

De Verlengde Baan (tussen de Dreef en de bocht voor de Lidl) zal worden afgesloten van 06.00 uur – 01.00 uur. Er zullen verkeersregelaars ingezet worden voor de veiligheid en om de bevoorrading van de winkels wel mogelijk te maken.

Wij willen u vragen om tijdens deze dag uw auto niet te plaatsen in deze straat. Mocht uw auto hier toevallig al staan vragen wij u deze om weg te halen.

De weg tussen de Tas en Klamer de fietsenmaker gaan we een Eenrichtings weg van maken.
Hiervoor geld dat deze alleen vanaf de Baan is in te rijden richting de Hooiberg en dat u deze weer verlaat via het Erf dit zal gebeuren vanaf 08.00 uur tot ongeveer 18.00 uur. Dit zal u door middel van verkeersborden duidelijk gemaakt gaan worden.

Voor alle bezoekers van het muziek-festival en de braderie worden diverse parkeerplaatsen gecreëerd. Dit wordt aangegeven door middel van verkeersborden.

Voor meer informatie kijkt u op www.ijsvogel.net of op www.facebook.com/StichtingDeIJsvogel  of mail naar info@ijsvogel.net. Stichting de IJsvogel, Dorpsbelangen Biddinghuizen en Piratenkoor de Blauwbaarden organiseren het Op Dreef muziek festival samen.