Korte cursus beeldhouwen

Foto: Jennifer Sauer

Dronten – De Meerpaal start vanaf 16 september ook met korte cursussen voor beeldhouwen. Kunstliefhebbers die graag voor een korte periode een cursus willen volgen, kunnen zich aanmelden voor verschillende cursussen. Zo kunnen gevorderde leerlingen kiezen voor coaching lessen en is de cursus Modelboetseren al te volgen in 3 lessen.

“De korte cursus Modelboetseren is geschikt voor beginners en gevorderden”, vertelt Anthea Simmonds, docent bij De Meerpaal Academie. “Je leert schetsen op papier en vormgeven met klei en boetseerwas. Uiteraard is er een levend model aanwezig.”

Anthea: “De coaching lessen zijn speciaal voor leerlingen die al wat verder zijn met beeldhouwen. De lessen zijn zo ingedeeld dat ze de ene week les krijgen van de docent en de andere week zelfstandig aan de slag gaan in het beeldhouwlokaal”. Docent Anthea Simmonds is zelf ook nog actief als kunstenares. Werk van Anthea is momenteel te bezichtigen in het Natuurpark Lelystad waar verschillende kunstwerken worden tentoongesteld op het water. De tentoonstelling is nog te zien tot 1 november 2015.

Geïnteresseerden kunnen zich voorafgaand aan de cursus aanmelden voor een gratis proefles. Meer informatie over lestijden, tarieven en aanmelden is te vinden op de website. Voor vragen kunt u contact opnemen via activiteiten@meerpaal.nl of 0321 388 777