Generatie zeilen op de Randmeren

Foto: Daankik

Biddinghuizen – Op zaterdag 12 september organiseert Sport in Dronten samen met zeilschool en botenverhuur De Randmeren het evenement Generatie Zeilen.

Zeilschool en botenverhuur De Randmeren stelt op deze dag hun instructeurs en boten beschikbaar om familieleden (een generatie) met elkaar te laten zeilen in een Poly Valk. Eerst wordt er een instructieles gegeven waarna de familieleden een wedstrijd gaan varen onder begeleiding van de instructeur. Om mee te kunnen doen moet er ten minste één generatie verschil zitten tussen de bemanningsleden.

Het Generatie Zeilen is een gezellig evenement van Zeilschool en Botenverhuur De Randmeren en Sport in Dronten waarin watersport, een vleugje competitie en plezier worden gecombineerd. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro en kan ter plaatse worden voldaan. Aanmelden kan al met twee familieleden, de boot wordt met vier personen gevaren. Aangeraden wordt om zo spoedig mogelijk een Valk te reserveren via de website. Het evenement zal starten op 12 september om 09:00 uur.