Fietsen met smaak

Dronten – Op zaterdag 5 september organiseert Sport in Dronten samen met Landschapsbeheer Flevoland de tweede editie van “Fietsen met smaak”. Een Fietstocht geschikt voor iedereen, waarbij de deelnemers tijdens een route van 12 kilometer meer te weten komen over producten uit de natuur. Bij locale bedrijven kunnen gezonde producten worden geproefd.

De gemeente Dronten heeft prachtige fietslocaties, natuur en streekproducten. Waarom zou je dit niet combineren en er een gezellig dagje uit van maken? Dat is precies de reden dat Landschapsbeheer Flevoland en Sport in Dronten op zaterdag 5 september de tweede editie van “Fietsen met smaak” organiseren.
Fietsen met smaak is een fietstocht voor iedereen. Langs de route van ongeveer 12 kilometer kom je meer te weten over producten uit de natuur en zullen lokale bedrijven een kijkje geven in hun gezonde keuken waarbij er verschillende dingen geproefd kunnen worden.
De start vindt plaats voor de Jumbo in het winkelcentrum van Dronten, waar de fietsroute-folder kan worden opgehaald. Tussen 10:00 en 12:00 uur kan er gestart worden. De route zal dan langs een aantal fruittelers en natuurpaden in Dronten gaan en uiteindelijk weer eindigen bij de streekmarkt in het centrum.
Het wordt een gezellige dag waarbij bewegen en gezonde voeding voor een prachtige verbinding zorgt. De fietstocht is geheel gratis en inschrijving is niet nodig.