Feestelijke open dag kantoorvilla Prosu Databased Marketing

Kantoorvilla

Dronten – Vrijdag 11 september is het zo ver, MAC³PARK opent de eerste kantoorvilla aan De West in Dronten. Dit is het nieuwe kantoorpand van Prosu Databased Marketing. Vanaf 19.00 kunnen alle belangstellenden het gebouw bezichtigen.

Het gebouw wordt eerder in de middag officieel geopend door MAC³PARK. Vervolgens is er voor alle genodigden een buffet. Voorafgaand aan de officiële opening is er een lezing door Arent van ’t Spijker. Onderwerp is ‘data als drijvende kracht achter veranderingen in organisaties’. Met de Nationale Agrarische Database bij Prosu Databased Marketing in huis, is dit een onderwerp wat bij veel klanten van Prosu Databased Marketing aanspreekt.

Vanaf 19.00 is het gebouw voor alle andere belangstellenden geopend. Onder het genot van een hapje en een drankje kan het gebouw worden bezichtigd. De opening wordt verder feestelijk aangekleed met onder andere optredens van Runythe en pianist Erik van der Heide. Wij nodigen u bij deze van harte uit het gebouw te komen bezichtigen en dit bijzondere moment met Prosu Databased Marketing te vieren.

Het adres van het nieuwe kantoor is De Terminator 1, 8251 AD te Dronten. De verhuizing naar dit nieuwe pand, biedt ruimte voor Prosu Databased Marketing om zich verder te ontwikkelen. Door de verhuizing naar het nieuwe pand, ontstaat nog meer ruimte voor nieuwe collega’s.