Blue Technology: dans en techniek verweven in één voorstelling

Dronten – Drones boven het podium, dansers die versmelten met liveprojecties en een app waarmee het publiek kennismaakt met de achtergronden en totstandkoming van een choreografie: het zijn zomaar wat elementen waarmee David Middendorp, choreograaf van de voorstelling, een nieuwe invulling geeft aan het begrip moderne dans. De voorstelling Blue Technology is zaterdag 10 oktober te zien in De Meerpaal. Een voorstelling dat de zintuigen betovert.
Choreograaf David Middendorp laat dans en techniek op magische wijze versmelten. Naast hit-voorstellingen op De Parade, Oerol en Lowlands werd hij wereldberoemd met zijn choreografie Blue Journey. Hij haalde de halve finale van het programma America’s Got Talent en betoverde zo miljoenen kijkers met zijn choreografieën. De jury was “Middendorphed”. In Blue Technology maakt Middendorp opnieuw gebruik van de verbluffende mogelijkheden van de nieuwste technologieën. Hij dompelt het publiek onder in het spanningsveld tussen mens en zijn moderne omgeving.

Blue Technology is een intense dansvoorstelling vol spanning en fantasie, schitterende projecties en muziek van onder meer Radiohead en Nina Simone. Een overrompelend stuk dat niet in een hokje te plaatsen valt!