asv Dronten laat onnodig punten liggen

Steenwijk – Afgelopen zaterdag speelde asv Dronten haar tweede uitwedstrijd van het seizoen. Het eerste elftal was goed begonnen met twee overwinningen uit twee wedstrijden. In Steenwijk wisten de spelers van Raymond Schuurman zich niet te belonen. Dronten ging onderuit met 2-1.

Na 7 minuten stond Dronten al voor door een goal van Martijn Timmer, die een uitstekende steekpass van van Maanen afmaakte. Voor rust werd het door Bijlsma 1-1.

Na rust was het asv Dronten die de meeste mogelijkheden creëerde, maar de voetballers verzuimden zichzelf te belonen. Door 1 lange rush, vanaf eigen helft, scoorde Sjouke Oosterling. Zelfs Jeroen van der Meer kon vanaf de penalty-stip Dronten niet aan 1 punt helpen. Het eerste verlies is een feit.